موقعیت این کشور در آسیای شرقی است که آن را هم مرز با دریای چین شرقی، خلیج کره، دریای زرد، و دریای شرقی چین، بین کره شمالی و ویتنام میسازد. پکن پایتخت چین است.
آب و هوا در این کشور پر جمعیت سوسیالیستی به شدت گوناگون است به طوری که در برخی نقاط معمولا بارانی و مرطوب است و شمال این کشور جزو نقاط سردسیر به شمار میآید.
بیشترین بلایای طبیعی که در این کشور اتفاق میافتد توفانهای گاه به گاه در این کشور است که سبب سیلهای مخرب، سونامی، زلزله، جابه جاشدن (رانش) زمین و خشکسالی میشود که برای کشاورزان که 50 درصد جمعیت این کشور را تشکیل میدهند بسیار مضر است.
شهروندان کشور چین که بیش از یک میلیارد و دویست و هشتاد میلیون نفرهستند ،بیشتر از نژاد زرد هستند و در شرق کشور زندگی میکنند و به زبان ماندارین(چینی) سخن میگویند.
جز چینیها تیرههای دیگری همچون مغولها و تبتیها نیز در این سرزمین پهناور حضور دارند.
30 درصد برنج جهان نیز در چین تولید شده و همچنین گندم، ذرت، نیشکر، سویا و دانههای روغنی هم کشت میشوند و پرورش خوک،گوسفند و ماهی نیز بسیار متداول است.
ذخایر معدنی چین، بسیار عظیم و غنی است و معادن بسیار زیادی در این کشور وجود دارد که هزاران چینی در آن مشغول به کارند و آمار تلفات در سوانح این معادن نیز بسیار بالاست.
پسوند اینترنتی: cn
کد تلفن بینالمللی: 86+
از اینکه به وبلاگ من و دوستم سرزدی ممنونم . بازم بیا این طرفا
http://www.tahavolateeghtesadi.ir/newsdetail-171-fa.html